Respins https://vulkanvegas.com/fi voi olla tehokas tapa muuttaa läheltä piti -tilanteet voitoksi; ne ovat kuitenkin yleensä kustannuksiltaan.

Käänteiskierrosten avulla pelaajat voivat kääntää yhden rullan uudelleen pitäen muut lukittuina, jotta he voivat löytää lisääntyneitä mahdollisuuksia löytää voittoyhdistelmiä - samalla tavalla kuin ilmaiskierrokset, mutta eri tavoin.

Kuolleiden kirja

Book of Dead on online-kolikkopeli, jonka korkean volatiliteetin taso ja maksimimaksu on 5 000 kertaa panoksesi ja joka tarjoaa mukaansatempaavia grafiikoita ja ääniä, jotka on suunniteltu upottamaan pelaajat muinaisen egyptiläisen kulttuuriin. Ainutlaatuinen ilme ja mukaansatempaava mekaniikka ovat nopeasti tehneet tästä yhden halutuimmista peliautomaateista verkossa.

Tämä 5-kiekon ja 10 voittolinjan peli seuraa Rich Wildea hänen etsiessään piilotettua aarretta. Sen yksinkertaisuus tekee siitä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneille kolikkopelin pelaajille; Lisäksi se sisältää uhkapelikierroksen, jossa voit yrittää tuplata tai nelinkertaistaa tulosi arvaamalla oikein käännettävän kortin värin tai puvun.

Tämän pelin Free Spins -kierros on sen jännittävin elementti, joka alkaa 10 ilmaiskierroksella ja tarjoaa laajenevan symbolin, joka voi johtaa massiivisiin voittoihin! Ilmaiskierrosten käynnistäminen lisää kertoimiasi entisestään!

Ra:n kirja

Novomaticin Book of Ra - kolikkopeli on edelleen yksi rakastetuimmista nykyään saatavilla olevista nimikkeistä, kiitos sen muinaisen egyptiläisen teeman ja tuottoisan Free Games - ominaisuuden, joka voi maksaa jopa 5 000 x panoksesi per spin. Sellaisenaan sen menestys on inspiroinut lukuisia jäljitelmäpelejä.

The Book of Ra toimii sekä scatter- että wild-symbolina, mikä lisää voittotodennäköisyyttäsi ja avaa ilmaisia pelejä - mahdollisesti tuottaa jopa 200 X panoksesi! Se on myös avainasemassa aktivoitaessa ilmaisia pelejä ominaisuus, joka johtaa mahdollisesti valtava tuotto jopa 200 X alkuperäinen panos!

Gamble-ominaisuuden avulla voit tuplata voittosi arvaamalla, onko seuraava kortti punainen vai musta, mutta muista kuitenkin, että voittolinjojen pieneneminen vähentää voittomahdollisuuksia.

Mega Moolah

Mega Moolah on edelleen yksi rakastetuimmista saatavilla olevista online-kolikkopeleistä vuonna 2020 sen elämää muuttavien jättipottien vuoksi, joita voitetaan säännöllisesti. Mukana luonnonvaraisia eläimiä, kuten leijonia, norsuja ja kirahveja tavallisten 10, J, K, Q AS S -symbolien rinnalla.

Tämä kolikkopeli erottuu joukosta tarjoamalla neljä progressiivista jackpottia, jotka voi voittaa satunnaisesti laukeavan bonusominaisuuden kautta - tekemällä pelikentästä reilun kaiken panoskokoisille pelaajille ja antamalla kaikille tasavertaisen mahdollisuuden voittaa suuria!

Riippumatta kokemuksesi tasosta kolikkopelien pelaamisen kanssa, Mega Moolah tarjoaa jotain erityistä. Vaikka sen grafiikka ei ehkä ole huippuluokkaa, sen yksinkertainen mekaniikka ja antelias jättipotit tekevät tästä pakollisesta kolikkopelistä. Lisäksi Absolootly Mad: Mega Moolah lisää nykyaikaisia vivahteita, kuten sen rullakelaominaisuuden, joka lisää lisävoittoja aina, kun voittavia yhdistelmiä ilmestyy - täydellinen satunnaisille pelaajille, jotka ovat vasta aloittamassa tai kokeneille pelaajille, jotka etsivät uusia tapoja lisätä voittoja!

Mega Jokeri

Mega Joker on aito retro hedelmäpeli, joka kuljettaa pelaajat takaisin kivijalkakasinoihin, jotka ovat menneitä. Sen klassinen teema, jossa on potted houseplants ja voimakkaasti kuvioitu tapetti, tuo pelaajat takaisin pelihalliympäristöön.

Vaikka tässä klassisessa online-kolikkopelissä ei ole mitään nykyaikaisissa versioissa esiintyviä röyhelöitä, se tarjoaa silti tuntikausia nautinnollista viihdettä. Sen suoraviivaisen pelattavuuden ja nostalgisten äänitehosteiden ansiosta pelaajat voivat keskittyä pyörittämään rullia voittojen saamiseksi!

Mega Joker tarjoaa klassisen hedelmäaiheisen muotoilun ja progressiivisen jackpotin. Lisäksi sen Supermeter-tilan avulla pelaajat voivat siirtää voitot pääpelistä lisärullien joukkoon, jotta voittomahdollisuudet kasvavat; vaikka tämä vaatii korkeampien panosten asettamista, mutta sillä on mahdollisuus suurempiin voittoihin. Mega Jokeria voi pelata mobiililaitteissa, jotka muodostavat yhteyden internetiin.

Mega Fortune

Mega Fortune on vaikuttava progressiivinen jackpot-kolikkopeli, jossa on vaikuttavia maksuja. Sen valtavat jackpotit ovat muuttaneet lukemattomia elämiä, ja se on NetEntin toiseksi eniten maksava peli (Mega Millions - pelin jälkeen).

Pelin teema herättää vaurautta ja ylellisyyttä luksusautojen, samppanjapullojen ja lasien kuvilla sekä dollarilaskuilla. Pelaajat voivat kokeilla onneaan voittaessaan suuria pyörittämällä sen viisi rullaa ja kolme riviä, jotka on asetettu musiikkiin 70-luvun diskosta.

Tämä peli tarjoaa suoraviivaisen kokemuksen. Spin-painikkeen painaminen asettaa kelat pyörimään nestemäisellä liikkeellä, kun taas jackpot-summat näkyvät näkyvästi näytön yläosassa ja panostasolla, vetolinjat ja kolikon arvomäärät seurataan pohjassa. Lisäasetukset Autoplay-asetusten avulla pelaajat voivat asettaa 10 - 1000 kierrosta ennen pysähtymistä, kun ilmaiskierrosten tai bonuspelien aktivointi tapahtuu tai voitot saavuttavat haluamansa kynnyssumman.